HTML

Merse Anonym Poems

Fiatal költőként egyelőre a blog tűnt a legalkalmasabb helynek, ahol megmutathatom a verseimet, anélkül, hogy a kilétemet fel kéne fednem. A versek mindenféle témáról szólnak, de általában mindet szívből írom, vagy azért mert szükségem van rá, hogy kiírjam magamból, vagy csak a saját és/vagy mások szórakozására. Kellemes időtöltést! Bármilyen kritikát szívesen olvasok, legyen az a legtrágárabbtól a legirodalmibb hozzászólásig! Köszönöm! :)

Friss topikok

  • merse.anonym: @szacsano: Hogy a félreértéseket elkerüljük, és ezt írtam is, nem szépet, hanem őszintét szeretnék... (2010.09.05. 10:57) A kezdetek

Archívum

Szeretkezés

2010.09.04. 21:18 merse.anonym

Nos, mint ahogyan a címből is következtethetünk rá, most egy erotikus vers fog következni... Csípem az ilyesfélét is, legyen halálosan komoly, legyen pajzán, vagy őrült és vad... Elég széles körű a fantáziám ilyen téren is, és meg is ihletett már pár dolog, melyeket majd a későbbiekben természetesen posztolok. Viszont a mai művem tényleg egy szeretkezés ihlette, mely után ott kellett hagynom az ágyban Kedvesem ( ezentúl Kishölgyként fogom szólítani :), hogy a hirtelen jött ihletet gépbe vigyem. A vers minden szava őszinte, és szívből jött. Jó szórakozást hozzá! :)

Szeretkezés

 

Ha elém tárul az arc,
Melyet megér minden harc,
Boldog, szárnyal lelkem,
Tudom, mindig Őt kerestem…

 

Szemem figyeli testét,
Vele töltenék minden estét,
S nem unnám meg soha…

Nem vagyok én ostoba…

 

Ha résre nyitja száját,
Tudom mi hatja át,
Hisz Benne járok én,
S egyben a világ tetején..

 

Lábát V alakba teszi,
S én vagyok közte az i,
Így a w mely alakul ki,
Világunkat jelképezi… *

 

Ha hallom édes hangját,
S emeli kerek kis farát,

Tudom, a végét járja,
A beteljesedést várva…

 

Megrázkódik, a gyönyör
Tölti el, szinte gyötör
A boldogság, mert
Láthatom: Elment…

 

S ha utána merev
Mint egy szobor, melyet
Most faragtak tökéletesre…
Örül Ő, s vele együtt teste…

 

Nem hall és nem lát,
Szólíthatod akár egy fát,
Nem válaszol, máshol jár…
De lehet csak reám vár…

 

 

*U.i.: W mint world… A szerző

 

Nos, ha ez elnyerte tettszéseteket, remélem majd a korábbi, szinte már perverznek mondható verseim sem lesznek megbotránkoztatóak, egy ilyen visszafogott írásom után... Ha mégis botrányosnak találjátok majd ami jön még, az engem csak még boldogabbá tesz ;)

További szép estét! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://merse.blog.hu/api/trackback/id/tr542271899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása