HTML

Merse Anonym Poems

Fiatal költőként egyelőre a blog tűnt a legalkalmasabb helynek, ahol megmutathatom a verseimet, anélkül, hogy a kilétemet fel kéne fednem. A versek mindenféle témáról szólnak, de általában mindet szívből írom, vagy azért mert szükségem van rá, hogy kiírjam magamból, vagy csak a saját és/vagy mások szórakozására. Kellemes időtöltést! Bármilyen kritikát szívesen olvasok, legyen az a legtrágárabbtól a legirodalmibb hozzászólásig! Köszönöm! :)

Friss topikok

  • merse.anonym: @szacsano: Hogy a félreértéseket elkerüljük, és ezt írtam is, nem szépet, hanem őszintét szeretnék... (2010.09.05. 10:57) A kezdetek

Archívum

A folytatás...

2010.09.04. 11:57 merse.anonym

Nos, azért legalább pár naponta szeretnék új verset közzétenni, bár soha nem fogom magam erőltetni azért, hogy új verset írjak. Ha nincs ihlet, nincs mit tenni.. Ha meg van, akkor 1 nap akár 3 új alkotás is születik... Ma egy régebbi versem tenném fel. 19 és fél éves vagyok, és az alkotói korszakom kb. 1.5 éve kezdődött el, és azóta próbálja kiforrni magát.. Persze vannak visszaesések, de mindig megpróbálok valami kreativitást belevinni, például sorok ismétlődése, vagy refrénszerű ismétlődések, szójátékok, satöbbi. No de lássuk egy, mostmá klasszikusnak számítható versem:

Fájdalom

Tőled, Múzsám, megkaptam minden szépet,
S most sír a szívem, és bús szemem éget...
Angyal vagy magad, egy csodás teremtmény,
Bárcsak visszakapnálak, bár tehetném...

Kúsznék én a földön, s csókolnám lábnyomod,
Mint csúszó-mászó féreg, s megannyi gyomok...
Szőnyeg lennék lábad alatt, s mégis boldog,
De életem Pompeii, csak por, hamu és romok.
S futnék vagy elbújnék, akárcsak az állatok,
De a tűz felemészt, gyenge és tehetetlen vagyok.

Kegyetlen mit érzek, sőt a Pokol maga,
Bugyorból-bugyorba, gyötör kínok hada...
Vágyam a Purgatórium, a tisztító tűz,
Mely nem hiába éget, s e-világból kiűz...

S a legjobban az fáj, hogy bántottalak,
Utálj, gyűlölj, csak ne okozzak fájdalmat,
Amíg csak kell, ígérem békénhagylak...
Cserébe csak egyetlen dolgot, könyörögve-kérek,
Ne dobj vagy felejts el semmi szépet,
És mindig tudd... Szeretlek... Szeretlek... Szeretlek...
Neharagudj rám Kérlek...

Azt hiszem mindig az adott hangulatomhoz illő verset fogok feltölteni, most nem bántottam meg a Kedvesem, akiről még sokat fogok írni, sőt kapcsolatunkról is, sőt versben fogom bemutatni minden egyes lépéseit fejlődésünknek... Csak a búskomor idő, és egyéb okok ( melyekről szintén írni fogok később ) miatt szar a kedvem. Azért remélem szívesen fogadjátok! :) És első kommentelőm, verses még sok marhajó verset kért, aki csatlakozna hozzá, nyugodjon meg, van kb. 70 alkotásom, rövidebb és hosszabb is, szóval lesz miből csemegézni... Ha már lesznek napi szintű olvasóim ( amit nagyon szeretnék, és sok fiatal alkotót fogok ezért még zaklatni :P ) Majd közlök periódikusan is, tehát sorozat szerűen irományokat... Csomó ötletem van, csak kell köré egy társoságot szerveznem... Amint lesz egy kis szabadidőm, neki is látok! További szép napot :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://merse.blog.hu/api/trackback/id/tr852270670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása